Zeetransport wereldwijd

Uw producten, grondstoffen of opgekochte partijen liggen aan de andere kant van de wereld en u wilt ze per zeevracht vervoeren. Het liefst met dezelfde zorg en aandacht voor de details als u van uw huisvervoerder gewend bent. Zo veilig mogelijk, met zo min mogelijk kwaliteitsverlies en tegen zo laag mogelijke kosten.

Wat is de beste oplossing?

De voordelen van deep – sea transport

Deep – sea transport is in het traditionele vervoer met boxcontainers een hele bekende en veelvoorkomende vorm van transport. Binnen het bulkvervoer zijn er eveneens heel interessante opties voor de intercontinentale aan- of afvoer van grondstoffen, zowel droog als vloeibaar. Voor transport van haven tot haven bieden we onze klanten een uitgebreid pakket aan dienstverlening. Bij ons kunt u met al uw soorten goederen terecht. Voor deze dienstverlening werken we samen met internationale netwerkpartners. Op die manier verscheept Carca Logistics jaarlijks duizenden containers van en naar andere landen in de wereld.

Bovendien bouwen we via strategische samenwerkingen hard aan de uitbreiding van ons deep – sea netwerk. Ook vervoeren we vloeistoffen, bulk en los gestort. Waaronder HCCP, GMP en technische producten.

Van deur tot deur en van haven tot haven.