Tank transport

Transport van vloeibare voedingsmiddelen vraagt, afhankelijk van de kenmerken van de lading, om speciaal materieel. Een belangrijk deel van onze trailers voor het vervoer van voedingsmiddelen is geïsoleerd en kan de lading zowel rijdend als stilstaand op de gewenste transporttemperatuur houden. We beschikken over 1 kamer tankopleggers en meer kamer tankopleggers met verschillende kamerinhoud. Zo kunnen we kleine hoeveelheden en/of verschillende producten in een tank vervoeren.

Daarnaast beschikt ons trailerpark over de mogelijkheid om de lading met luchtdruk te lossen, of door middel van een hydraulisch en/of elektrisch aangedreven lospomp.

Voor ladingen met een zeer hoge viscositeit, zoals bijvoorbeeld chocolade en cacaomassa, kunnen kieptrailers worden ingezet, die al dan niet zijn uitgerust met een pompinstallatie, zodat de hoeveelheid restlading tot een minimum wordt beperkt.

Of het gaat om zuivelproducten, eetbare oliën, vetten, vruchtensappen, wijnen of cacaoboter, u vindt bij ons een specialist in het vervoer van deze goederen; al dan niet geconditioneerd.