Silo transport

Voor het transporteren van droge bulkstoffen binnen de sector diervoeder GMP , hanteren wij de vervoerscondities zoals deze zijn  vastgelegd in de GMP richtlijnen. Dan weet u zeker dat uw producten op de juiste wijze worden getransporteerd.

Afhankelijk van de transport grootte en uw wensen beschikken wij ook over 1 kamer- en meerkamersilo’s. Desgewenst zijn we uitgerust met een compressor en kunnen de silotrailers ook kiepen. Alle reiniging- en spoelhistorie is overigens, net als de producthistorie, digitaal voor onze klanten beschikbaar.

De chauffeurs onderscheiden zich door hun jarenlange ervaring en productkennis, en worden continu bijgeschoold in de laatste technieken en kwaliteitseisen. Het moderne, schone wagenpark met bulktrailers voor elke specifieke transportbehoefte, is volledig afgestemd op het silotransport.

Een van de specialiteiten van Bulktransport is om grote projecten last minute op te lossen. Wij zijn ook gespecialiseerd op GMP- Cat 3 producten met de geëiste maatregelen die daarvoor gelden.

Ook zijn we al bezig met de toekomst, de nieuwste ISO 22000 Feed certificering. Het is bedoeld voor producenten van diervoeder en producenten van huisdiervoeding, met uitzondering van voeding voor honden en katten. Producenten van honden- en kattenvoer vallen onder FSSC 22000 – Food.