Carol van den Akker & Suzan van den Hoogen over 12,5 jarig bestaan Carca Logistics

Carol van den Akker & Suzan van den Hoogen over 12,5 jarig bestaan Carca Logistics: “Niet verwacht met onze overtuiging en wilskracht zo’n bedrijf op te bouwen.”

In januari 2011 ziet Carca Logistics het levenslicht. Een transportbedrijf wat door de jaren heen is uitgegroeid tot uw partner voor nationaal én internationaal transport. Onder het motto: “U het beste product, wij het beste vervoer” weten Carol van den Akker, CEO, en Suzan van Hoogen, COO & CFO, steeds weer te innoveren op transportgebied van levensmiddelen, diervoerders en technische producten, in wat voor vorm dan ook.

Carol vertelt: “Wie had dat gedacht 12,5 jaar geleden? Wat begon met een overtuiging en een ongekende wilskracht, is uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met niet alleen een trouwe groep hardwerkende collega’s, maar ook een steeds groeiende klantenkring waar we erg dankbaar voor zijn”. Suzan vult aan: “We gingen en gaan geen enkele uitdaging uit de weg, eigenlijk was en is niks ons te gek. Hard werken, met volle kracht vooruit en bouwen aan dit bedrijf stonden en staan bij ons hoog in het vaandel.”

Carca Logistics specialiseert zich in maatwerkoplossingen. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om eenmalig transport of regulier vervoer. En of het product over de weg, het water, het spoor of door de lucht moet worden vervoerd. U bent verzekerd van één contactpersoon die niet alleen oplossingsgericht met u meedenkt, maar ook 24/7 bereikbaar is. Daarnaast is het bedrijf ruimschoots gecertificeerd met het GMP+ en het ISO 22000 certificaat.

Ondanks het 12,5 jarig bestaan zitten Carol en Suzan alles behalve stil. “Wij kijken uit naar de toekomst. Sowieso ben ik iemand die graag vooruitkijkt in plaats van achteruit. Gisteren kun je niet veranderen, maar vandaag en morgen wel” geeft Carol aan. “Samen met onze klanten en ons team willen we nog meer concepten bedenken en meer in partnerships denken om zo een langere termijnvisie te creëren”. En daar komen veel uitdagingen bij kijken vertelt Suzan: “Beschikbaarheid van mensen, de prijzen van brandstof en het verduurzamen van auto’s en de wetgeving binnen Europa zijn daar goede voorbeelden van. Allemaal zaken waar we in de toekomst antwoorden op gaan krijgen, maar wel vandaag al mee bezig moeten zijn of over in gesprek moeten gaan”.

Hoe dan ook, de toekomst van Carca Logistics zal zich de komende jaren nog meer gaan richten op duurzaamheid. “Een belangrijk proces waar we al mee gestart zijn en inmiddels veel ervaring in hebben opgebouwd” vertelt Carol enthousiast. “De toekomst begint vandaag en wij bedanken iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het ontstaan en de groei van ons mooie bedrijf. Op naar de volgende 12,5 jaar!” sluiten Carol en Suzan trots af.