Carca Logistics behaalt GMP+B4 en ISO 22000:2018 transportcertificaten

Al jaren werkt Carca Logistics B.V. met als doel om de klant volledig te ontzorgen en daarbij de kwaliteit van het product voorop te stellen. Voedsel- en voederveiligheid staat dan ook hoog bij ons in het vaandel.

Wij zijn dan ook trots op het behalen van twee hoogstaande certificaten. Hierdoor kunnen wij aantonen dat wij werken volgens de hoge normen die gesteld worden binnen deze sectoren.

Sinds afgelopen juli zijn wij trotse eigenaar van het ISO 22000:2018 certificaat. Dit vormt de basis voor de gehele voedsel-, agro- en feed keten. Deze nieuwste versie van het certificaat voldoet aan de HLS (High Level Structure) en dekt alle veiligheidsmaatregelen op dit gebied. Door het behalen van dit certificaat zijn wij klaar voor de toekomst.

Naast het behalen van het ISO 22000:2018 certificaat zijn wij sinds afgelopen september ook in het bezit van het GMP+B4 Transport certificaat. Zo weet u zeker dat uw product tijdens het transport wordt bewaakt en daarmee de veiligheidsrisico’s worden beperkt. Zo zorgen wij met de grootste zorgvuldigheid voor uw product.

Benieuwd naar al onze certificaten? Bekijk dan snel deze pagina.